Vi hjelper deg med ditt prosjekt

Skal du lykkes med et byggeprosjekt er det viktig å ha en god start. XL BYGG Bernhard Olsen er en faghandel som har fokus på fagfolk og kvalitet i alle ledd. Her er tipsene for å hjelpe deg i gang:

– Det viktigste kundene bør gjøre for å lykkes med et byggeprosjekt er å starte med en plan og et budsjett. Da har de et godt utgangspunkt, sier selger Paul Ander Hansen.


– Mange har en plan om hva som skal gjøres, men har ofte ikke nok kunnskaper om hvilke produkter som er best egnet, eller omfanget av arbeidet. Vår viktigste oppgave er å avdekke kundens behov, og hvilke produkter man er best tjent med. Vi blir gjerne med på befaring og kan gi råd, understreker Paul Ander Hansen.

Solid kompetanse

Med bakgrunn som takstøkonom og tømrer og 15 år i bransjen utgjør han XL BYGG Bernhard Olsens kompetente salgsteam sammen med blant andre proffansvarlig Tor Johan Kristensen og selger Rune Eide.
– Vi følger opp kunden helt til prosjektet er i mål, forteller proffansvarlig Tor Johan Kristensen, som har hele 41 års erfaring i bedriften.

– Vi er behjelpelig med alt fra søknader til trykktesting. Mange kunder kvier seg for søknadsprosessen og ønsker å kjøpe denne tjenesten. Vi kan tilby profesjonell hjelp med for eksempel tegninger, innsending av søknader og kontakten med byggesakskontoret, og vi har en avtale med Polarsirkelen Takst- og Byggekontroll AS. Å få hjelp i denne prosessen er viktig, det er der det ofte skorter, påpeker han.

Ønsker ferdige produkter

Selger Rune Eide forteller at kundene er flinke til å søke på nettet for å finne ut av hva som finnes på markedet og hva de ønsker å gjøre. – Så kommer de ofte hit for å høre om ideene lar seg gjennomføre. Mange har ikke fagkunnskaper i
det hele tatt, og vi ser stadig oftere at kundene ønsker å gjøre mindre selv, men vil ha et ferdig produkt, forteller Eide.

Gjennom ”Klappet og klart”- konseptet tar Eide og hans hjelpere hele jobben for kunden, og sørger for at alt blir gjort.
– Vi har avtaler med mange, flinke håndverkere i området som kan utføre alt fra å legge gulv til utbygging og rehabilitering. Vi utfører gjerne en gratis befaring for kunden sammen med en snekker og gir et pristilbud på arbeid og materialer. Når jobben skal gjøres, slipper kunden å tenke på når rørlegger og elektriker skal inn. Det ordner snekkeren i samarbeid med oss, sier Rune Eide.

Denne tekstannonsen er også publisert i Ranaregionen næringsforenings magasin Mono.