Velkommen til Helgelands nyeste konferansesenter

Se for deg et møte eller en konferanse i nye, lyse lokaler med det siste innen møteromsutsyr. Legg til en fantastisk utsikt over hav og øyer på Helgelandskysten. Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen har Helgelands nyeste konferansesenter og er klare til å skreddersy akkurat ditt møte.

Midt mellom den kjente fjellkjeden De syv søstre og panoramautsikt til Helgelandskysten, ligger Helgelands nyeste konferansesenter. 

– Her har vi det nyeste innen LED-skjermer, prosjektorer, kamera for videokonferanser og lydisolerende vegger. Alle møterom har avspilling for lyd og mikrofon. Møterommene har også skyvevegger, slik at møteromskapasiteten er dynamisk. Det forteller administrerende direktør Stian Guttormsen ved Scandic Syv Søstre.

Naturlig dagslys

Konferansesenteret har møteromskapasitet på 600 personer. Det største lokalet som ligger i Kulturbadet har plass til 350 personer. 

Alle møterom på hotellet har vinduer og dermed tilgang til naturlig dagslys. De splitter nye vinduene har solfilm og er varmeisolerende. Sammen med nytt ventilasjonsanlegg ligger alt til rette for et godt inneklima både på solfylte og kalde dager. 

For de som trenger overnatting, er det også mulig å bo på helt nyoppussede hotellrom.

Scandic Syv Søstre har totalrenovert den gamle delen av hotellet. Det innebærer alle møterom, et helt nytt pause- og mingleområde med alle fasiliteter og 69 hotellrom.

– Vi skreddersyr møterom, utstyr og mat, og strekker oss langt for at våre møte- og konferansegjester skal få det de ønsker, forteller Guttormsen.

X-faktor

Han har i tillegg en X-faktor i ermet til sine gjester: Den lokale fiskebutikken.

– De gir oss tilgang til fersk og god sjømat. Ofte vet vi kun dagen før hva det er kokkene kan tilberede av sjømat, da de lokale fiskerene leverer bi-fangst som vi kan servere våre gjester enten som hovedrett eller som en liten smakebit. Men vi har ellers gode leverandører som gir oss det vi vil ha.

Veien til flere gode opplevelser er kort under et opphold på Scandic Syv Søstre. Hotellet holder til i samme bygg som kulturhus, kino og badeland, og en 10 kilometer lang tursti er i umiddelbar nærhet. I tillegg arrangeres det fisketurer og rib-turer fra brygga rett ved hotellet.

– Hos oss ligger alt til rette for å ha et gode møter eller konferanser, sier hotelldirektøren.

Scandic Syv Søstre har til sammen 165 rom som er pusset opp i 2014 og i 2019/2020. Sandnessjøen ligger 1,5 time fra Mo i Rana og 45 minutter fra Mosjøen med bil.

Denne tekstannonsen er skrevet for Scandic Syv Søstre og var først publisert i Ranaregionen Næringsforenings magasin Mono.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *