Ønsker velkommen i nye lokaler

Med flyttingen til nye, hypermoderne lokaler i Søderlundmyra har Gruben Blikk lagt grunnlaget for stor aktivitet og framtidig vekst.

– Vi har tro på framtida og forventer oss stor fart i regionen. Det vil vi være med på, og har bygget for vekst, sier daglig leder Svein Gullesen i Gruben Blikk AS.

– Bygget er tilpasset vår drift og det behovet vi ser at vi har framover. I tillegg blir vi en del av et tverrfaglig miljø med andre, noe som gir oss vekstimpulser. Bygget gir oss mange muligheter, konstaterer han.

Vokser raskt

Den tradisjonsrike blikkenslagerbedriften har utviklet seg raskt de siste årene, og vokste fort ut av de gamle lokalene i Mellomvika. I tillegg til tradisjonelle blikkenslagertjenester som tak- og fasadeløsninger i metall og glass, tilbyr firmaet blant annet tilbyr innvendig- og utvendig solavskjerming av høy kvalitet og har sertifiserte ildstedmontører

Showroom

I lekre lokaler i det nye Haalandbygget i Søderlundmyra 18 har bedriften nå fått hele 783 kvadratmeter å boltre seg på, fordelt på verksted, lager og kontorer. En stor forskjell er blant annet at lageret nå er innendørs. Ikke minst er det satt av plass til et ”showroom”, der kundene egenhendig kan se nærmere på de produktene og tjenestene som Gruben Blikk tilbyr.
– Vi er stolte av bygget, og håper folk vil komme og besøke oss og se hva vi har å tilby, inviterer Svein Gullesen.

Les mer om Gruben Blikk på
www.grubenblikk.no

Denne tekstannonsen er også publisert i Ranaregionen næringsforenings medlemsmagasin, MONO.