Nyt livet i sjøkanten på Brønnøysund Brygge

Nå ferdigstilles grunnarbeidet for fire leiligheter og en moderne tomannsbolig som er under oppføring for den som elsker frisk luft, havutsikt og komfort. 

Boligene oppføres med store vindu slik at man kan nyte utsikten og lyset til det fulle. Året rundt.

God standard

Leilighetene er 65m2, og tomannsboligene er 90m2. Alle har store uteplasser og carport, og husene får liggende kledning i Møre Royal. Boligene leveres med gjennomgående god standard, moderne løsninger og smakfulle materialvalg. 
Komplett kjøkken fra Nygård med integrerte hvitevarer. Fliselagte badegulv, og eikeparkett på andre rom med vannbåren varme. 
– Én av leilighetene er solgt allerede, og vi har i tillegg 6-7 interessenter som viser stor interesse for prosjektet, forteller eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig ved REDE Eiendomsmegling, Kristoffer Bjørnvik. 
Rett ved Brønnøysund Brygge ligger barnehage, skoler, butikk og et rikt utvalg av turmuligheter.

Passer de fleste

Grunnarbeidet ferdigstilles i løpet av denne uken, og så begynner med grunnmuren i neste uke. Så snart denne er klar kan Nordbohus sette i gang byggingen. 
– Vi vet av erfaring at mange ønsker å se at det skjer noe på byggeplassen, før de kjøper boligen. Etter at grunnarbeidet kom i gang har vi derfor også merket økt interesse for boligene, sier Bjørnvik. 
Brønnøysund Brygge er et borettslag med MOBO Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av boligene.  
Ved å tilby ulike størrelser og planløsninger på leilighetene, vil Brønnøysund Brygge borettslag passe de fleste, og her kan familier i ulik alder og størrelsesorden passe inn, og bo godt sammen.
– Vi har hatt yngre interessenter som ønsker at det skal være på stell når de kjøper bolig. Når man er med så tidlig involvert i prosessen har man også mulighet til å få de tilvalgene man ønsker. Det gjør at man kan «skreddersy» enkelte løsninger og tilpasse leiligheten til din egen smak. I tillegg er det mange eldre som ønsker en enklere hverdag og litt mindre å stelle med, sier han. 

Unik beliggenhet

Boligene har sentralstøvsuger, frostsikker utekran, balansert ventilasjon og selges med egen båtplass i bryggen. 

Fellesutgifter dekker blant annet kommunale avgifter, renovasjon, vannavgift, grunnpakke kabel-tv/internett, felles forsikring for bygningsmasse, drift og vedlikehold av borettslaget, forretningsførerhonorar og brøyting.
– Dette er et veldig artig prosjekt. Man bor helt ved vannkanten, har ti meter å gå til brygga og 100 meter til butikk. Plasseringen er helt unik, og det er nok derfor interessen er såpass stor. 
Brønnøysund Brygge skal etter planen stå innflyttingsklart sommeren 2021. 

Denne saken er skrevet for MOBO Helgeland, og var først publisert i deres medlemsmagasin Bo & Lev. Her kan du bli medlem av MOBO Helgeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *