Midt mellom natur og by i Mosjøen

Egen takterrasse med utsikt. Nærhet til både sentrum og rekreasjonsområder. Det er ikke rart det går unna med salget av boligene ved Hamarheim boligtun i Mosjøen.

Hamarheim Boligtun får en attraktiv beliggenhet på Skjervengan, rett ved Kippermoen idrettsanlegg og turløyper. Nå har du sjansen til å sikre deg en av disse flotte boligene midt mellom sentrum og skog. 

Mange valgmuligheter

-Her er det gode solforhold, kort vei til sentrum og til flere fine rekreasjonsområder. Boligene får sin egen takterrasse på 65 kvadratmeter med flott utsikt i tillegg til balkong. Utenfor blir det lekeplass og ferdig opparbeidet fellesarealer. Det gjør området egnet for både små og store, forteller eiendomsmegler Vidar Sviund hos REDE Eiendomsmegling i Mosjøen.

Bebyggelsen består av fire bygg med to eller tre boenheter i hvert bygg. Alle boligene har tre soverom med mulighet for det fjerde. Bruksarealet er 133,2 – 135,6 kvadratmeter. I tillegg til stort bad, har hver bolig ekstra toalettrom.

-Boligene leveres nøkkelferdig og standarden er gjennomgående god. Her kan blant annet nevnes stort, helfliset bad/vaskerom med ekstra mye innredning. På gulv og vegger er det mange valgmuligheter, men vi kjører Berry Alloc laminat på gulv og gips på vegg som et utgangspunkt, forteller Sviund.

Ryddig, pent og tørrskodd

På kjøkken- og badromsløsninger er det selvsagt valgt lokalt, så her er det Nygård Kjøkken i Mosjøen som leverer begge deler. Sviund poengterer at det finnes utallige valgmuligheter.

-Så det er fortsatt tid på enkelte boliger til å sette sitt eget personlige preg, sier han. 

Hver bolig får sin egen carport ved inngangspartiet med isolert sportsbod i bakkant. Her legges det belegningsstein frem til overkanten mot asfalt. 

-Det blir ryddig og pent. Fra carport kan man gå tørrskodd inn i boligen, da inngangsdøra og sportsbod er overbygd og dermed beskyttet for vær og vind, sier Sviund.

Ekstra parkeringsplasser

Mellom to av byggene blir det satt opp tre ekstra store carporter som kan kjøpes separat. Her er to allerede solgt, men Sviund informerer om at ytterligere carporter vil bli oppført for de som har behov for plass til campingvogn, bobil eller lignende. Disse selges etter prinsippet om først til mølla. Det lages plass til fire gjesteparkeringsplasser.

I skrivende stund er sju av ti boliger solgt, mens to er reservert. Første innflytting blir i juni/juli 2021 og så vil det være fortløpende innflytting utover høsten. Hamarheim Boligtun blir organisert som et borettslag med Mosjøen og omegn boligbyggelag som forretningsfører. 

-Her er det ingen budrunder, men «først til mølla» som gjelder, forteller Sviund. 

Denne artikkelen er skrevet for MOBO Helgeland, og var først publisert i deres tabloidavis Bo & Lev. Vil du bli medlem av MOBO Helgeland og motta flere gode historier fra Helgeland? Her kan du enkelt melde deg inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *