Klappet & Klart

Å gå i gang med små og store renoveringsprosjekt kan være litt av et puslespill. Håndverkere skal koordineres, nye krav til faglig utførelse og et lass med fakturaer. Det slipper du med XL-BYGGs nye Klappet & Klart-konsept. 

Har du et prosjekt på gang? Vi tar hele jobben. 

1. Uforpliktende befaring. Tilbud og pris. 
2. Egen prosjektleder som koordinerer håndverkerne og sørger for at alle sertifiseringer er på plass, at de har riktig kompetanse til jobben og at jobbutførelser er i henhold til forskriftene. 
3. Én faktura som gir full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid.
4. Klappet & Klart. 

– Det blir stadig mer krevende å være byggherre, og vi ser at dette konseptet har fått god respons i markedet. Vi utfører alt fra bytting av dør til store totalrenoveringsprosjekt. Rett og slett alle ikke-søknadspliktige prosjekt, forteller prosjektleder for Klappet & Klart, Paul Ander Hansen. 

XL-BYGG er en lokal leverandør med nasjonal tilstedeværelse, eid av Norges største bolig- og byggevareaktør. Det gir trygghet, kvalitet og konkurransedyktige priser. 
– Det er vi som står ansvarlige for jobben, og vi bruker lokale underleverandører og kvalitetsvarer fra våre samarbeidspartnere. Ta kontakt for en uforpliktende befaring. Hvis du velger XL-BYGG så leverer vi prosjektet til avtalt pris og leveringstid. Klappet & Klart. 

Denne artikkelen er skrevet for XL-BYGG Bernhard Olsen, og var først publisert i næringslivsmagasinet MONO som utgis av Ranaregionen Næringsforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *