Ingeniørjobben handler om mer enn tall og to streker under svaret

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Tjenestene omfatter samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur i alt fra småskalaprosjekter til større oppdrag.

– Oppdraget vi har i bunnen er å skape merverdi for kunden og samfunnet. Vi ønsker å gjøre samfunnet litt bedre enn det var i går, sier leder av kontorene på Mo og i Mosjøen Morten Rimer.

Det rådgivende selskapet har ca. 4000 ansatte blant annet i Sverige, Danmark, Island og Polen, i tillegg til hovedaktiviteten i Norge.

– Oppdraget vi har i bunnen er å skape merverdi for kunden og samfunnet. Vi ønsker å gjøre samfunnet litt bedre enn det var i går, sier leder av kontorene på Mo og i Mosjøen, Morten Rimer.

Søker prosjektleder, planarkitekt, arkitekt og VVS-ingeniør til Helgeland

– Rådgivende ingeniører jobber mye med mennesker. Vi er hele tiden i dialog med kunder, kolleger og entreprenører som kontinuerlig utfordrer oss på løsninger og arbeidsformer. Dette er helt nødvendig for at sluttproduktet skal bli optimalt. 

– Dette er en veldig givende prosess, og noe som gjør at hverdagen ikke bare preges av harde fakta, tall og to streker under svaret, sier Rimer.

Årlig utfører Norconsult flere tusen oppdrag. Blant annet har Mo-kontoret vært med på alt fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte på mange store prosjekter innen offentlig, industri og privat næring. Vi har rammeavtale med mange spennende kunder som flere Helgelandskommuner, Nordland Fylkeskommune, Alcoa, Bane Nor og nå nylig Freyr as med ny batterifabrikk. 

Les stillingsannonsene på Norconsult.no.

Med på å bygge fremtiden for Norge og Helgeland

– Det som inspirerer med denne jobben er at vi har et godt arbeidsmiljø og en variert hverdag. Ingen dager er like og vi er med på å bygge fremtiden for Norge og Helgeland. I tillegg blir man aldri utlært i denne jobben, sier sivil-ingeniørene Andreas A. Solhaug og Kaja Pettersen.

Denne artikkelen er skrevet for Norconsult og var først publisert i Ranaregionen næringsforenings magasinet MONO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *