Den nye, miljøvennlige varebilen

Maxus har 100 % elektriske varebiler, og er best i klassen på rekkevidde. Du får den hos Ramsengs Auto AS.

Maxus fås i flere varianter. Den lille e-DELIVER 3 med en rekkevidde på 34 mil, og den store EV80 med en rekkevidde på 20 mil. EV80 kan leveres som varebil med et lasterom på 11,5 kubikk, som planbil med nedfellbare karmer eller som 9-seters personbil.

– Vi skreddersyr Maxus etter bedriftens behov, forteller salgs- ansvarlig ved Ramsengs Auto AS, William Helland.

Sammen med daglig leder Robert Lie og teknisk ansvarlig Carl Martin Lund, er de overbevisste om at Maxus kommer til å bli årets favoritt hos næringslivet.

PERFEKT ARBEIDSBIL

– Maxus er perfekt for skoler, skiftarbeidere som trenger verktøy i bilen, håndverkere, transport av paller og møbler. Dersom du jobber på industritomta må det være fantastisk å slippe ekstra bileksos i hallene. Med nye Maxus kan man kjøre rett inn i hallene, uten at det forringer verken luftkvalitet eller arbeidsmiljø. I tillegg kan den dra 1250 kg med hengervekt, sier Helland.

Ramsengs Auto er de første på Helgeland, og foreløpig de eneste, som leverer Maxus.

FORDELER

Det er mange fordeler ved å kjøre el-bil. De mest åpenbare er at de bidrar til mindre forurensing, støy og energiforbruk. Den har null klimagassutslipp så lenge elektrisiteten kommer fra fornybare kilder som vann, sol og vind. På Helgeland har vi 100 % fornybar vannkraft. I tillegg er den mer økonomisk i bruk. Man kjører gratis, eller til redusert pris, gjennom bomstasjoner, har billigere parkering, billigere ferjepris, man er fritatt den årlige trafikkforsikringsavgiften, 40 % reduksjon i firmabilbeskatning, lavere servicekostnader og fritak for engangsavgift og moms, samt omregistreringsavgift.

– Visste du at Enova gir opptil 50.000 kroner i støtte dersom bedriften velger elektrisk varebil? Maxus EV80 tilfredsstiller kravene til denne utbetalingen, sier Helland.

KOMFORT

– Komforten er uslåelig på kalde dager og den er enkel i bruk. Man kan forvarme bilen og den har en uslåelig rekkevidde. Mange vet ikke at den helelektriske varebilen Maxus finnes, så nå skal vi ut og vise den frem, sier Lund.

Denne tekstannonsen er produsert for Ramsengs Auto AS og var først publisert i næringslivsmagasinet MONO.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *