Ta gode deler sang, revy, humor, musikk, underholdning og dans, bland sammen – og du har Meyergården Juleshow.


Skrevet for Scandic Meyergården


Produsent Tor-Petter Aanes er ikke i tvil om at de to julebordshowene blir spesielle.

– Folk som kommer kan forvente seg bra mat, underholdning og musikk. Det skal være et godt og helhetlig show. Vi ønsker at publikum skal oppleve alt fra latter, kick i form av at musikken groover og svinger, og gåsehud fordi det er vakkert. Kvelden avsluttes med et afterparty med DJ, forteller han.

Showet arrangeres for første gang. Og det er ikke bare på scenen det blir smakfullt. Husets kjøkkensjef Svein Jæger Hansen serverer en treretters middag. Menyen er nøye sammensatt med Nord-Norges mest smakfulle råvarer.

Aanes skal selv synge, men har også hjelp fra Sigrid Brennhaug og Anna Anita bak mikrofonene. I bandet har Aanes Tage Vedal på trommer, Håkon Skog Erlandsen på sax, Christo Stangness på bass og Magnus Løkken Jakobsen på gitar.

– Dette er kremfolk. Rett og slett meget gode musikere, sier Aanes.

Lars Sivert Larsen skal være konferansier.

– Han kan gestalte flere karakterer, og er en altmuligmann i ordets rette forstand. Han er både musiker, humorist, og ikke minst psykiatrisk sykepleier, om det blir behov for det, flirer Aanes.

Det blir en begivenhetsrik avslutning på året hos Scandic Meyergården. 28. oktober kommer Halvdan Sivertsen, mens det helga etter blir arktisk feststemning med blant andre Röyksopp på Polar Night. 17-18. november besøker Wallmans Dinnershow Spektrum igjen, før Åge Sten Nilsen & Ensemble tar med seg “The Show Must Go On – En hyllest til Queen” den 25. november. Julesesongen sparker i gang av “Julelatter med BMI” 1-2. desember, etterfulgt av det nevnte juleshowet med produsent Tor-Petter Aanes 8-9. desember, og julekonsert med Hanne Sørvaag 10. desember. MGP Junior sin juleturné besøker Spektrum 16. desember, mens året avsluttes med et nytt “Ramona By Night” andre juledag.

Denne artikkelen er skrevet på oppdrag for Scandic Meyergården. Den har også blitt publisert i Mono, medlemsmagasinet til Ranaregionen Næringsforening.