Hjem Sport
Kreftsykepleier Sølvi Hall ble svært glad da Mo ILs Niklas Bakksjø (t.v.) og Olav Ekroll Hauknes i dag troppet opp på kreftpoliklinikken med en gavesjekk på 12.000 kroner.

Scoret til inntekt for kreftsaken

– Dette kan bidra til å gjøre dagene litt lettere, for dem som har det tungt.


Skrevet for Mo IL Toppfotball


Dette sa kreftsykepleier Sølvi Hall, da Mo ILs Niklas Bakksjø og Olav Ekroll Hauknes i dag troppet opp på kreftavdelinga på Helgelabndssykehuset avdeling Rana, med en sjekk på 12.000 kroner.

Sjekken er en gave fra Mo ILs a-lagsspillere, etter at fjorårets kaptein Jimmy Fjelldalselv gikk i bresjen for en scoringsbonus-kampanje for 2016-sesongen. 20 prosent av alle inntektene skulle gå til kreftavdelinga. De 31 scoringene ga altså 12.000 kroner i gave til sykehuset.

– Vi skulle jo gjerne scoret mer, slik at vi kunne gitt et enda støre beløp. Eller kanskje vi skulle fått betalt for hvert baklengsmål i 2016. Da hadde det jo blitt et betraktelig større beløp, sa Niklas Bakksjø.

Kreftsykepleier Sølvi Hall og avdelingsleder ved kreftpoliklinikken, Erik Fagerli, var takknemlige for gaven, som de forsikrer vil komme godt med.

– Slike gaver gjør at vi kan investere i ting som kan gjøre dagene litt enklere for brukere av kreftpoliklinikken. De som er pasienter her, tilbringer ganske mye tid her hos oss. Da er det fint at man kan unne seg ting som DAB-radioer tv-er på rommene. Det vil være mulig å kjøpe slikt også med bevilgninger fra sykehuset, men det er langt mer omfattende prosesser som tar tid, sier Hall.

Denne saken er skrevet på oppdrag for Mo IL Toppfotball.